OIF tapte knepent: 15-16 mot Åndalsnes

OIFs håndballjenter tapte 15-16 mot Åndalsnes i Orklahallen lørdag etter å ha ledet 11-9 ved pause. Hjemmelaget sløste kraftig med sjansene i en kamp laget like gjerne kunne ha vunnet. Åndalsnes temmet storscorer Marthe Togstad med frimerke. En annen sentral spiller, Hilde Anita Hansen, pådro seg to utvisninger. Ingrid Hoff spilte strålende i mål.

Åndalsnes ligger på andreplass på tabellen, og det unge OIF-laget har åpnet over all forventning i 3.divisjon trass i tapet. Nedenfor presenterer vi spillerne.

Her er resultater og tabell.

Neste kamp er borte mot Flå/Lundamo onsdag 28.oktober.

Her Orkangers nye håndballyndlinger:

1. Marte Heli Eikli (19). Målvakt. OIFs egen stall (øverste bilde).

2. Gerd Inger Berg (21). back/kant. Fra Svorkmo/NOI til OIF i 2008.
3. Ida Bye Karlsen (18). Kant. OIF-produkt (bildet til høyre).

4. Kristin Beate Sognli (26). back/kant. OIF-produkt.

5. Trine Eggan (20). Kant. Fra Svorkmo/NOI til OIF i 2006.

6. Kristin Fossbakk (26). Strek. Fra OIL til OIF i år.

HildeA_1.jpg7. Hilde Anita Hansen (29). Back. Fra OIL til OIF i år (bildet).

8. Eli Kristiansen (18). Back. Fra OIFs egen stall .

9. Oda Sterten (19). Back. Fra Lensvik til OIF i 2005.

10. Ingrid Hoff (18). Målvakt. OIF-produkt.

Berit_1_1.jpg11. Berit Mosbakk (19). Kant. OIF (bildet).

12. Guri Kringstad Blokkum (20). Målvakt. Fra Svorkmo/NOI til OIF i år.

13. Marthe Togstad (18). Back. OIF.

14. Ilma Repesa (18). Strek. OIF-produkt (bildet nederst).

Ilma_1.jpgTo faste hospitanter fra OIFs 16-årslag:

15. Kristin Haugan (16). Back/kant.

16.Mali Lilleås Næss (15). Back/kant.

OBS: OIFs håndball-veteraner deltar i NM i Stavanger - se egen sak. Damene tapte 7-12 mot Halden og vant 10-6 mot Sola fredag. De er videre med seier mot Tertnes lørdag.

Gutta er utslått etter tap mot Fyllingen og Urædd. De ledet til fire minutter gjensto i den siste kampen. Målvakt Per Øyvind Gangaas (bosatt på Stord) ristet for øvrig av seg fødselen onsdag, og stilte sporty opp i NM to dager etter at han fikk en sønn.