Håndalljentene: OIF slo Melhus/Gimse 23-22

OIF sikret fredag kveld sesongens første seier i 3.divisjon. Jentene slo Melhus/Gimse 23-22 i en fest av en håndballkamp etter å ha startet på verst tenkelige måte. På bildet takker de publikum i Orklahallen (flere bilder nedenfor).

Melhus/Gimse ledet 5-0. Først etter 11 minutter fikk OIF sin første scoring. Deretter startet opphentinga. Det sto 9-11 ved pause.

Kristin Fossbakk er gjennom og scorer for OIF.

Dette var OIFs tropp (mål i parentes):
Gunn Anita Gimse, Kristin Fossbakk (8 - hvorav 4 straffe), Kine Mjøen Landrø (1), Torunn Ustad (2), Berit Hauge Aakvik, Gro Anita Bolme (6), Bente Kielland (2), Hanne Vollum (1), Ane Vasskog (1), Ann Siri Stokkli (2).

Bente Kielland (nærmest) i forsvar mot Melhus/Gimse.

OIF snudde kampen rett etter pause. 9-11 ble til 13-11. Men laget ble liggende under igjen fem minutter før slutt (20-21), blant annet etter en dobbelt straffemiss. Publikum fryktet det verste.

Melhus/Gimse er forbi OIFs Gro Anita Bolme, men mål ble det ikke.

Kveldens motstander i Orklahallen er et godt lag, som slo Midsund med ni mål i serieåpninga. Nå har OIF en seier, en uavgjort og ett tap. Det har gått bedre for hver match. Resultater og tabell her.

Melhus/Gimse henter inn OIFs ledelse, men hjemmelaget svarte hver gang.

Det sto 21-21 like før slutt i Orklahallen. OIF gikk opp til 23-21, og sikret seieren før sluttsignalet. Jubelen brøt løs. Oppgjøret var akkurat så dramatisk som en håndballkamp kan være.