OIFs A-lag banket ny utfordrer: 6-1 mot Fosenlaget

OIF banket Fosenlaget 6-1 i Idrettsparken torsdag kveld. Dermed er de to argeste motstanderne i opprykkskampen slått til sammen 12-1 i løpet av fem dager. Veien mot 5.divisjon ligger nesten åpen.

Bildet over er fra andre omgang - Fosenlaget klarerer en corner. Det sto 2-0 ved pause,

Fosenlaget hadde tapt en kamp og sluppet inn bare tre mål før det ble seks baklengs i møtet med OIF.

Atle Pedersen og Tom Erik Grønhaug (straffe) sørget for de to målene før sidebytte. OIF styrte kampen.

Øyvind Henningsen og Petter Ebbesen in action.

Målene i andre om gang kom slik:

3-0 Ottar Ustad.

4-0 Nasratt Rasoli.

4-1 - redusering på straffe mot spillets gang (OIFs tredje mål imot så langt i år).

5-1 Ottar Ustad, nydelig skudd.

6-1 Nasratt Rasoli.

Fosenlaget brukte mye krefter på å forsvare seg.

Etter sju kamper har OIF full pott og 50-3 i målforskjell. Det er seks poeng ned til Mausund på andreplass: Tabellen.

Torsdag 21.juni er det klart for lokaloppgjør mot Orkla 3. Dette er en bortekamp, men den skal gå på kunstgraset i Idrettsparken, ifølge terminlista.