OIF fotball: Kretsmestre trass i tap mot Sjetne

OIFs A-lag ble kretsmestre i 6.divisjon Trøndelag mandag kveld. Den andre av to finalekamper mot Sjetne endte med tap 2-3. OIF vant som kjent hjemmekampen 3-1 slik at det ble seier sammenlagt.

Bildet over fra sommerens oppgjør mot Utleira oppsummerer en sesong med opprykk og KM-tittel.

OIF vant alle sine 16 seriekamper. Deretter ble det seire mot Vestbyen (kvartfinale), Trønder-Lyn (semifinale) og Sjetne (første finalekamp). Med andre ord 19 seire av 19 mulige.

På Tonstad kunstgress - i sesongens siste kamp - kom det første tapet. Men bare æren tok skade. Kretsmesterskapet gikk til OIF, riktigniok med hårfin margin etter et spennende oppgjør.

Sjetne ville revansjere nederlaget i flomlyskampen i Idrettsparken torsdag, der OIF vant trass i at laget spilte med ti mann nesten hele andre omgang.

Ved pause mandag kveld sto det fortjent 2-0 til Sjetne etter en heller svak OIF-omgang. Etter sidebytte reduserte Tom Erik Grønhaug på straffe. Deretter utlignet Tom Even Gundersen med et skudd i krysset. OIF så ut til å ha kontroll.

Sjetne tok ledelsen igjen på en kontring like før slutt. Det endte 3-2. Dermed fikk Orkanger-laget prøve til slutt hvordan det er å tape.

Neste år venter 5.divisjon både for OIF og Sjetne. 6.divisjon er bare minner. Bildet under er fra feiringa av opprykket tidligere i høst.