Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny smell for Orkla FK

28022009172_1.jpgGlimt (bildet) slo Orkla 2 hele 6-1 i Idrettsparken mandag kveld. Dette oppgjøret i 5.divisjon er det nærmeste vi kommer et skikkelig lokalderby i fotballen i dag. Resultatet betyr at både førstelaget og andrelaget til Orkla FK har startet med tre strake serietap. Samtidig fortsetter samarbeidsutvalget diskusjonen om Orklas framtid. 

Glimt-laget består for en stor del av tidligere Orkla-spillere og/eller spillere fra Orkanger.

Dette illusterer satsingsklubben Orklas store utfordring: Spillere legger opp eller ender i Glimt. Noe av årsaken er at Orkla-avtalen forbyr seniorlag i OIF.

Spillere med røtter på Fannrem spiller på Orkla 3, men mange av dem ønsker å representere OIL. Forslaget på OILs årsmøte om å avslutte Orkla-samarbeidet kom fra dette miljøet.

Glimt ledet 3-0 før Orkla 2 reduserte på straffe ved Per Ove Stokkan mandag kveld. Overkjørselen fortsatte i andre omgang. Espen Berg, eks Orkla, skåret kampens flotteste mål. Assistenttrener og veteran Arnstein Røen spilte for Orkla 2 - uten at det hjalp så mye.

Morten Knutzen, Øyvind Halvorsen, Arve Rønning og de tre Krokstad-brødrene er andre Glimt-spillere med en fortid i Orkla. De tre første er fra Orkanger.

Også PPP-spaltist Pål Anders Sundli fikk være med og slå Orkla.

Orklas førstelag har så langt tapt for Strindheim 2, Buvik og NTNUI i 3.divisjon, og ligger nest sist uten poeng.

Andrelaget i 5.divisjon har tapt for Svorkmo, Hitra 2 og nå altså Glimt. Glimt vant sin første kamp hele 11-1 mot Meldal 2.

Årets Orkla-stall er svært ung. Juniorspillerne har fått et tungt ansvar i klubben.

Samarbeidsutvalget med representanter fra OIF, OIL og Orkla hadde sitt andre møte søndag. OIL ønsker ikke å overføre ungdomsfotballen til Orkla FK, som dermed fortsetter som en ren senior- og juniorklubb.

 

 

 

 

Publisert 04.05.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse