OIF med håndball-bombe: Slo topplaget NTNUI borte

Her jubler OIFs håndballdamer etter overraskende å ha slått NTNUI 35-31 på bortebane torsdag kveld. NTNUI var ubeseiret før kampen. Dermed har OIF plutselig kontroll i 3. divisjon. Orkanger tok et langt steg mot 2. divisjon.

NTNUI hadde vunnet alle sine ti kamper og virket utilnærmelige i 3.divisjon før OIF kom på besøk i Trondheim torsdag kveld. Flere på studentlaget har spilt på høyt nivå i Norge.

3.divisjon har derfor sett ut til å handle om hvem som skal klare kvalik-plassen bak NTNUI.

Så kom OIF og presterte desidert årsbeste med høyt tempo og få tekniske feil. NTNUI ledet 17-15 omtrent som vanlig og ventet ved pause.

OIF ga den seiersvante motstanderen sjokkbehandling ved å vinne andre omgang 20-14. Langskytter Marthe Togstad gjorde 11 mål i løpet av kampen.

Seieren betyr at OIF nå kan avgjøre 3.divisjon selv. Laget har igjen NTNUI på hjemmebane og Melhus/Gimse borte. En avdeling som virket avgjort til NTNUIs fordel er plutselig åpen.

Troppen:
Vanessa Jarovic, Marthe Rønning, Rikke Svinsås Buan, Mari Evjen, Tone Elisabeth Krokdal, Silje Solem , Marie Gjerstad (6 mål), Kine Mjøen Landrø (5), Marthe Togstad (11), Oda Sterten (6), Elisabeth Vollum (1), Ann Siri Stokkli (6), Kirsti Lund.