Lokaloppgjør i 2. divisjon håndball: OIF slo Meldal 23-20

DSC_0003.JPG

OIFs håndballjenter sto for sesongens snuoperasjon og slo Meldal HK 23-20 i en fullsatt Meldalshall torsdag kveld. Alt gikk galt lenge. Det gikk 42 minutter før OIF første gang tok ledelsen.

Dermed ble kampforløpet motsatt av bortekampen mot Heimdal tirsdag. Da glapp det for OIF-jentene mot slutten.

OIF brente straffekast og andre hundreprosentsjanser mot en god Meldal-målvakt før pause. I andre omgang snudde det totalt.

Etter seieren i lokaloppgjøret står OIF med to seire og to tap på de fire første kampene. Nå står flere tøffe motstandere for tur for det nyopprykkede 2.divisjonslaget. Levanger kommer til Orklahallen 10. november.

Meldal HK har vært regionens beste lag i lang tid. Nå har OIF overtatt den rollen.