Orkla FK videre i cupen: Slo Tangmoen 3-2 borte

Et straffemål ett minutt før slutt sikret Orkla FK plass i første ordinære runde i cupen. Det betyr bonus fra fotballforbundet og muligheten til å få en attraktiv motstander i Idrettsparken.
OFK snudde 0-2 til 3-2 mot Tangmoen i Stjørdal søndag kveld. Thomas Hansen laget det første målet. Deretter scoret Arnstein Buøy to ganger på straffe. (Foto: Jegersen).

Det sto 0-0 ved pause. Tangmoen fikk nettkjenning to ganger i løpet av fem minutter like etter sidebytte, og kampen virket avgjort.

Men OFK ville det annerledes. Laget reiste seg etter det forsmedelige tapet hjemme mot Heimdal i serieåpninga fredag.

3-2 er samme sifre som seieren mot Neset i første kvalifiseringsrunde.

Kommende helg står en viktig seriekamp borte mot Røros på programmet. Røros er et av lagene som bør slås dersom det skal være håp om å se 3.divisjonsfotball på Orkanger også neste sesong.