Håndballjubel: OIF-jentene kjørte over Levanger med 45-27

DSC_0020.JPG

OIF tok søndag sin tredje hjemmeseier av tre mulige i håndballens 2. divisjon. Levanger måtte reise hjem som slakt med resultat 45-27 til hjemmelaget. 45 mål er sjelden kost på dette nivået.

På bildet holder Mina Løseth på å få slitt trøya av seg.

Orklahallen har blitt OIFs festning denne sesongen. Også søndag ettermiddag var det mye folk i hallen trass i finværet.

Seieren betyr at Orkanger-jentene står med 6 poeng etter 5 kamper. Til sammenligning ble det total 7 poeng på 20 kamper i debutsesongen i fjor.

Se tabell og resultater.

Seieren var aldri truet mot bunnlaget Levanger 2. Det sto 23-15 ved pause og OIF dro bare fra utover i andre omgang. OIF lyktes med det meste offensivt.

DSC_0015.JPG

Veronika Lundemo Ler (nr 24) fyrer løs og scorer. Lina Marie Torvik Myklebust til venstre.

OIFs tropp mot Levanger 2:
Frida Elise R. Fandin, Ann Siri Stokkli, (2 mål), Marie Gjerstad (8), Kirsti Lund (3), Elisabeth Vollum (1), Kine Landrø (9), Oda Sterten (8 - hvorav fire straffe), Marthe Togstad, Lina Marie Torvik Myklebust (3), Marit Jørgensen, Andrea Nyeng (4), Veronika Lundemo Ler (3), Mina Løseth (2), Cecilie Stav (2).

Kine Landrø med 9 spillemål ble kåret til banens beste.

Også OIFs to neste kamper er hjemme i Orklahallen, henholdsvis mot Aker Topphåndball 2 (4/11) og Selbu (9/11).