Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkla FK tapte igjen: 2-4 mot NTNUI

01052009312_2.jpgOrkla FK tapte igjen fredag kveld i det som kan bli en skjebnesesong for herrefotballen i klubben. Motstander NTNUI vant 4-2 i Idrettsparken. Det unge Orkla-laget står dermed med tre strake serietap og hele 14 baklengsmål.
(KIL/Hemne slo for øvrig Buvik 2-0 lørdag).

Akkurat som i 2-7 tapet mot Buvik tok Orklas herrelag ledelsen tidlig, for deretter å komme bakpå.

Damir Feuce skåret ledermålet. Men ved pause sto det 3-1 til NTNUI. Bortelaget gikk opp til 4-1 før Orkla reduserte like før slutt ved Ole Thomas Ustad.

Orkla hadde også et skudd i stolpen mot slutten av kampen, som gikk på hovedbanen med ganske bra publikumsopplsutning.

Resultatene er alarmerende for det som skulle være satsingsklubben i distriktet. Orkla har tapt de tre første seriekampene i tillegg til at laget røk ut av cupen med 1-7 mot Charlottenlund.

OILs årsmøte vedtok torsdag kveld å satse videre på Orkla FK. Men OIL vil ikke styrke Orkla ved å overføre egen ungdomsfotball til samarbeidsklubben.

Sportslig fiasko kan imidlertid føre til at Orkla rakner selv om moderklubbene i utgangspunktet sier at de mener samarbeid er veien å gå.

Skulle det gå helt galt, kan Orkla FK komme til å møte Glimt i 4.divisjon neste år (om Glimt rykker opp). Da spiller i så fall satsingsklubben og klubben for dem som ikke vil satse så hardt på samme nivå.

Rekrutteringa har vært bra på herresiden, men de fleste spillerne forlater Orkla i ung alder. I år forplanter vanskene seg ned til juniornivå. Orkla har bare ett juniorlag denne sesongen, og mange juniorer må spille på seniorlaget.

I OIF fotball svikter rekrutteringa. På jentesida har OIF-fotballen forsvunnet til OIL. Også OIFs G14-lag er nå borte.

Også Orklas damelag tapte - 0-2 borte mot Linderud-Grei fredag. Damelaget har hatt sportslig suksess. Debuten i 1.divisjon endte som kjent med seier 1-0 hjemme mot Voss. Fredag kveld ble det altså tap mot Linderud- Grei i kamp nummer to. Linderud-Grei spilte for øvrig uavgjort mot Medkila i Harstad i sin første kamp.

 

 

Publisert 01.05.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse