Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Lisa Marie Husby (Ap) søker permisjon fra politikken

LisaMarieHusby.jpgArbeiderpartiets Lisa Marie Husby søker permisjon fra politikken i hele 2014.
Husby er medlem i kommunestyret og nestleder i hovedutvalg for oppvekst og omsorg.
Hallvard Erlandsen tar trolig over som fast medlem i kommunestyret fra nyttår.

Kommunestyret skal onsdag behandle søknaden om ett års permisjon med virkning allerede fra årsskiftet. Rådmannen innstiller på at søknaden innvilges.

Den er begrunnet med helsemessige forhold.

Lisa Marie Husby har flere verv i tillegg til å sitte i kommunestyret. Husby er blant annet medlem i eldrerådet og i vertskommunenemnda i samarbeidet i Orkdalsregionen. Hun er varamedlem i formannskapet.

Ap-leder
Lisa Marie Husby er også leder i Orkdal Arbeiderparti - og partiets ungdomskandidat.

Ap-gruppa har tidligere mistet Finn Sæther, som flyttet fra Orkdal. Arild Eggan gikk inn i Sæthers verv i kommunestyret.

Hallvard Erlandsen rykker nå opp som nytt, fast medlem i kommunestyret dersom det samme kommunestyret sier ja til permisjon ut 2014. Det er trolig en formalitet.

Orkdalislista
Også en av Orkdalslistas politikere vil ut av politikken - på permanent basis. Turid Christiansen Haines er varamedlem til flere verv. Christiansen Haines søker fritak fordi politiske møter ofte kolliderer med arbeidsoppgaver i Mattilsynet.

En tidligere opptelling viser at Orkdalslista har flest forfall, og mange tilfeller der varamedlem ikke stiller på politiske møter med forfall.

 

Publisert 16.12.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse