OIFs A-lag klar for KM-finale: Slo Trønder-Lyn i semien

Vestbyen__6__1.JPG

OIF slo søndag Trønder-Lyn 4-2 borte i semifinalen i KM. Nå står bare det siste hinderet igjen; Sjetne i finalen. Med seier der går OIFs ganske ferske seniorlag ubeseiret gjennom hele sesongen (bilde fra kvartfinalen mot Vestbyen).

I semifinalen tok OIF ledelsen ved Atle Pedersen. Trønder-Lyn utlignet på overtid i første omgang. Etter pause styrte OIF kampen slik laget gjorde det i kvartfinalen mot Vestbyen forrige helg (2-0).

Ottar Ustad, Roar Krokstad og Tom Even Gundersen scoret, før Trønder-Lyn fikk et trøstemål hjemme på Kvål.

OIF vant alle sine 16 seriekamper - de fleste med god margin. Sluttspillet byr på langt sterkere motstand. Her møtes de åtte avdelingsvinnerne i 6.divisjon i Trøndelag.

Sluttspillet gir en pekepinn på nivået i 5.divisjon neste sesong.

Nedenfor et glimt fra semifinalen på Kvål søndag. Klassisk situasjon for OIF; Espen Berg tar frispark.