Håndball: OIF startet med knepent tap mot Spjelkavik

OIFs damelag tapte årets første kamp 25-27 mot Spjelkavik i Orklahallen. Det sto 25-25 ett minutt før slutt etter ei sterk opphenting. Årets 3.divisjon byr på artige lokaloppgjør mot Meldal og Skaun.

På bildet over; OIFs toppscorer Mali Lilleås Næss (17 år og 8 mål). Stammen av spillere på årets utgave av OIF er i alderen 17-18 år.

Elisabeth Rønningen (31) og nykommeren Elin Mælen (26) har mest rutine. Elin Mælen scoret 7 mål i debuten for OIF i 3.divisjon.

OIF startet best og ledet med fire mål før Spjelkakvik tok over. Ved pause sto det 15-13 til gjestene. Mot slutten av kampen begynte forsvarsspillet å sitte bedre for OIF samtidig som laget fikk uttelling på kontringer.

Plutselig hadde OIF-jentene hentet inn ledelsen - og 25-25. Men i det siste spilleminuttet lyktes det mer rutinerte Spjelkavik-laget. Det endte med tomålsseier til laget fra Sunnmøre.

OIFs tropp:
Åse Eikli, Mali Lilleås Næss (8 mål), Trine Kjørsvik, Elisabeth Rønningen (2), Christina Solem (2), Maja Buan, Kristin Haugan (1), Elin Mælen (7), Synne Holst (4), Hege Kvernrød (1), Inga Kristiansen, Kirsti Lund.

OIFs nye spiller Elin Mælen på vei gjennom Spjelakvik-forsvaret.

Den harde kjerne av OIF-supportere fikk se en spennende match.